blaklockan.blogg.se

Klackerups förskola, avdelning Blåklockan. En förskolegrupp i Halmstad

Stormen Sven

Publicerad 2013-12-05 11:23:03 i En dag på avdelningen...,

Skola och förskola som vanligt under stormen Sven

Stormen Sven är på väg in över Sverige. Som prognosen ser ut just nu kommer barn- och ungdomsförvaltningens verksamheter vara i gång som vanligt under stormen. Rektor och förskolechef kan ta andra beslut för den verksamhet som de ansvarar för. Föräldrarna ska då ha blivit informerad om detta via de vanliga kanaler som förskolan/skolan använder för att nå dem.

Skolskjuts Efter samtal med de olika operatörerna är nulägesbilden att skolskjutsarna kommer att gå som vanligt. Tänk dock på att det kan vara förseningar för skolskjutsarna på grund av eventuell halka och hinder på vägarna. Föräldrarna har ansvar för sitt barn till dess att skolskjutsen hämtar. Föräldrarna får själva se till att barnet kommer till skolan om bussen inte skulle komma.

Löpande information Observera att väderläget kan komma att ändras. Länstyrelsen kommer att hålla en samverkanskonferens kl 13 och efter det hoppas vi på en klarare bild om stormens utveckling. Så håll dig uppdaterad. Läs din e-post och så långt det är möjligt kommer vi löpande att uppdatera halmstad.se med eventuella störningar och stängningar.

 

 

Länk till informationen på halmstad.se   http://www.halmstad.se/forskolaskola/nyheter/skolaochforskolasomvanligtunderstormensven.10591.html

 

På uppdrag av förvaltningschef Richard Mortenlind

/Maria Wikland

Informatör

Barn- och Ungdomsförvaltningen

Halmstads kommun

035-18 25 88, 0767-70 59 97

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv